energijsko optimalne hiše

Naša ponudba

  • gradnja energetsko varčnih objektov (3L hiša)
  • prenova starejših objektov v nizkoenergetske objekte
  • izvedba kleti za kupce montažnih lesenih hiš

Kontakt

OPTIMA GLAVICA d.o.o.
Energetsko učinkovita gradnja-vse na enem naslovu!

Antoličičeva 25
SI-2204 Miklavž na Dravskem polju

DŠ: SI 80912354

Tel: 02/ 62 96 607
Fax: 02/ 62 96 608

Email: info@optima-hisa.si

 
nudimo prenove objektov reference o podjetju 3D aplikacija domov

O PODJETJU

Kaj zapisati o podjetju, ko pa ta rubrika na sorodnih internetnih straneh vedno izzveni tako suhoparno? Spet po drugi strani pa vsi želijo naplesti neko pravljico o uspehu, v katero bi naj vsi verjeli kar takoj in trumoma odhiteli po nakup produkta.

 

OPTIMA GLAVICA d.o.o. ne more zanikati podobnih hotenj, se pa v »zgodbo o uspehu« podaja iskreno, kot to želi tudi pokazati s sloganom in s simbolom goloba v logotipu. V gradbeništvu je že tako preveč žalostnih zgodb o prevaranih ali nezadovoljnih kupcih, o zapravljenih denarcih za nič, ali pa o pomanjkljivi izvedbi, ki je na začetku ponujala vse in še več...

 

Na drugi strani pa je k sreči v gradbeništvu tudi dovolj zaupanja vrednih izvajalcev in del te skupine želi biti tudi OPTIMA GLAVICA d.o.o. in njena blagovna znamka OPTIMA HIŠA, ki na enem naslovu ponuja izvedbo visoko kakovostnega energetsko varčnega objekta, od kleti do vselitve.

 

Rubrika »reference« prikazuje številne objekte po Evropi, ki so nastali izpod rok in uma gradbenih strokovnjakov, ki jim sodobni trendi in standardi niso tuji. Zametki podjetja segajo tja v leto 2000 z ustanovitvijo podjetja SGD OPTIMA s.p., ki se je kalilo na zahtevnem nemškem tržišču. Zanimanje zanj je pokazal nemški partner, kar je pripeljalo do ustanovitve skupnega podjetja z imenom AUGUST HUBER GLAVICA d.o.o..

 

Podjetje se je bilo z nastopom recesije na nemškem tržišču prisiljeno preusmeriti na druga tržišča, predvsem avstrijsko in italijansko, čemur pa nemški partner ni bil sposoben slediti in se je zato iz podjetja sporazumno umaknil. To je posledično pripeljalo do preimenovanja podjetja v OPTIMA GLAVICA d.o.o...

 

In kako končati zgodbo v rubriki »o podjetju«? Nikakor, saj se zgodba danes šele prav začenja...

 


© OPTIMA GLAVICA d.o.o. Pridržujemo si pravico do sprememb!

izdelava spletnih strani